Over Mij


Na mijn studie grafisch ontwerp aan de kunstacademie St. Joost, heb ik 6 jaar bij het Rotterdamse communicatie- en ontwerpbureau Met Andere Woorden gewerkt. Hier was ik verantwoordelijk voor het zelfstandig en in teamverband bedenken van concepten en ontwerpen van huisstijlen, campagnes, jaarverslagen, tijdschriften, brochures etc., inclusief het drukwerkklaar maken van de bestanden.

Daarna ben ik begonnen als zelfstandig ontwerper. Voor diverse klanten van catering tot logistiek heb ik huisstijlen ontwikkeld. Ook heb ik 5 jaar in San Francisco en Madrid gewoond wat een inspirerende ervaring was. Toen werkte ik onder meer voor uitgeverij Chronicle Books, Design Action Collective en Ode magazine.

Daarnaast heb ik mijn eigen ontwerp- en letterpress-studio, Diepe Indruk. Er is geen handleiding voor de Boutzner Tip Top-trapdegel uit omstreeks 1900, en het was een avontuur om deze machine op te knappen en te leren gebruiken!

Ik ben ondernemend, creatief en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Momenteel ben ik mij aan het verdiepen in het maken van child themes voor WordPress-sites.

Voor een volledige CV, klik hier.

Contact


Neeltje Konings

06 285 060 29

info@neeltjeontwerpt.nl